» Goede Herder Leuven

Goede Herder Leuven, een residentie die zich bevindt in het centrum van Leuven is een aangename en rustige verademing. Tussen de Oude Markt en de Kapucijnenvoer kan je ons terugvinden in de Minderbroedersstraat 21.

We bieden plaats aan 125 studenten die de keuze hebben uit verschillende soorten kamers en studio's. Hier vinden we vooral hogere jaarsstudenten, maar ook starters komen aan hun trekken.

Doorheen de residentie zijn er voldoende sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes, alsook mooie, moderne en volledig uitgeruste keukens. Een veranda aan de tuinzijde is in zijn authentieke staat gerestaureerd. De tuin, die de twee residenties met elkaar verbindt, is de ideale plaats om te genieten van de natuur en geestelijk tot rust te komen. Teakhouten meubelen en een barbecue zorgen voor een gezellige final touch aan deze residentie.

Ieder jaar zijn er enkele activiteiten gepland zoals een welkomstdrink, waar de studenten de kans krijgen elkaar beter te leren kennen.

De gepersonaliseerde autostaanplaatsen bieden plaats aan een 25-tal voertuigen.

Onze residentieverantwoordelijke zorgt ervoor dat alles vlot verloopt en onze klusjesman ter plaatse lost de technische probleempjes op binnen 24 uur.

Het 'Huishoudelijk reglement en interne leefregels' worden jaarlijks aangepast aan de huidige normen en waarden en dienen nageleefd te worden door de bewoners. Het 'Huishoudelijk reglement' kan je hier terugvinden. Voor het huurcontract klik je hier. We werken met een 12-maandencontract en 2 maanden huur als waarborg.

Goede Herder Leuven, een aangename residentie binnen de stadskern in de buurt van al de verschillende faculteiten, waar kalmte en rust hoog in het vaandel wordt gedragen.